Tue sateenkaari-ihmisiä Palestiinassa ja Ukrainassa Helsinki Priden solidaarisuusohjelman kautta

Helsinki Pride -yhteisön solidaarisuusohjelman tavoitteena on tukea erityisen haavoittuvaisessa asemassa olevia sateenkaari-ihmisiä, esimerkiksi silloin, kun yhteiskunnan poliittinen tilanne ajaa ihmisoikeudet ja ihmisten mahdollisuudet edistää omia oikeuksiaan ahtaalle. Tuettavat kohteet liittyvät Helsinki Pride -yhteisön strategian mukaisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksiin, osallisuuteen ja hyvinvointiin.

Tue solidaarisuusohjelman kautta sateenkaari-ihmisiä Palestiinassa ja Ukrainassa.

Sateenkaariyhteisö sekä Ukrainassa että Palestiinassa tarvitsee konkreettista tukea. Venäjän käynnistämä hyökkäyssota Ukrainaa kohtaan on kestänyt jo yli kaksi vuotta, ja tilanne lisää vähemmistöryhmien avun tarvetta, mutta vaikeuttaa sen hakemista ja vastaanottamista. Palestiinassa vähemmistöjen asema on tukala jo entuudestaan, mutta humanitäärinen katastrofi on syventänyt ihmisten hätää.

Palestiinan lahjoituskohde on kansalaisjärjestö AlQaws, joka toimii ruohonjuuritasolla tarjoten tukea seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille. AlQaws tarjoaa sateenkaari-ihmisille esimerkiksi tapahtumia eri puolilla maata, ylläpitää kansallista tukitoimintoa verkossa ja puhelimitse sekä rakentaa kumppanuuksia ja liittoutumia kulttuuri- ja järjestökentällä. Järjestö tekee myös vaikuttamistyötä julkisen keskustelun muuttamiseksi.

Ukrainan lahjoituskohde on voittoa tavoittelematon kansalaisjärjestö Insight, joka tarjoaa sateenkaari-ihmisille tietoa ja apua lakiasioihin, psykologisen sekä lääketieteellisen tuen saamiseen. Järjestö tekee myös yhteiskunnallista vaikuttamistyötä ja tarjoaa koulutusta, jolla vaikutetaan sateenkaari-ihmisten oikeuksiin monella sektorilla.

Seta ry siirtää tämän kampanjan tuoton kokonaisuudessaan jäsenjärjestölleen Helsinki Pride -yhteisö ry:lle, joka siirtää lahjoitukset tämän kampanjan lahjoituskohteille

Lahjoitukseni

Lahjoitan kerran

Sateenkaari-ihmisten puolustaja

Toimimme sen puolesta, että jokainen saa elää avoimesti omana itsenään ilman pelkoa häirinnästä ja väkivallasta. Jotta kenenkään ei tarvitse pelätä, on meidän vaikutettava vahvemmin turvallisemman yhteiskunnan ja sateenkaari-ihmisten oikeuksien puolesta.

Yhteystietoni

* Pakolliset kentät

Tuet suoraan sateenkaari-ihmisiä

Sateenkaarijärjestönä Seta käyttää kaikki tulonsa homojen, lesbojen, biseksuaalien, inter-, trans- ja muunsukupuolisten, transvestiittien ja muiden sateenkaari-ihmisten oikeuksia edistävään työhön. Lahjoittamalla annat toiminnallemme tärkeää ennustettavuutta ja mahdollistat ihmisoikeus- ja kampanjatyön pitkäjänteistä suunnittelua ja toteuttamista.

Maksutapa

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

MOBILEPAY

LUOTTOKORTTI

Kolminumeroinen koodi on korttisi takana

Apple Pay

VERKKOPANKKI

Pivo

Siirto

Yhteystiedot

Seta ry
Haapaniemenkatu 7-9 B
00530 Helsinki
Y-tunnus: 0661747-4
info@seta.fi
Rahankeräyslupa: RA/2022/107