Lahjoitukseni

Lahjoitan kerran

Tai

Lahjoitan joka kuukausi

Seta-säätiö sr

Seta ry perusti Seta-säätiö sr:n vuonna 1982. Säätiön tarkoituksena on edistää yhteiskunnallista toimintaa, joka edistää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Tarkoituksensa toteuttamiseksi säätiö tukee taloudellisesti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuuteen pyrkivää yhteiskunnallista toimintaa sekä harjoittaa toimintaa, joka välittömästi edistää säätiön tarkoituksen toteutumista.

Säätiö edistää yhdenvertaisuutta mahdollistamalla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskevaa uraauurtavaa ja ajankohtaista tieteellistä tutkimusta, tuomalla yhteen aihetta tutkivat tahot ja rakentamalla siltoja LHBTIQA+-ihmisten ja tiedeyhteisön välille.

Yhteystietoni

Kirjaudun sisään ja vahvistan maksu yhdellä napsautuksella

tai syötän tiedot

* Pakolliset kentät

Lahjoitusten käyttö

Seta-säätiö voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Tällä hetkellä pääpaino lahjoitusten keräämisessä on säätiön rahoitusaseman vahvistaminen, jotta jatkossa säätiö voisi toteuttaa tarkoitustaan kestävästi.Tällä lomakkeella tehdyt lahjoitukset käytetään säätiön yleishyödyllisen toiminnan ylläpitämiseen sekä rahankeräyksen käyttötarkoituksessa kuvattuihin tarkoituksiin eli yleisesti tarkoituksiin, jotka edistävät seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Toissijaisesti lahjoitetut varat käytetään säätiön oman pääoman vahvistamiseen. Säätiön rahoittaa toimintansa oman pääomansa tuotoilla.

Maksutapa

Erittäin turvalliset maksut käyttämällä 256-bittistä SSL-salausta, korkeinta turvastandardia.

LUOTTOKORTTI

Kolminumeroinen koodi on korttisi takana

MOBILEPAY

VERKKOPANKKI

Apple Pay

Pivo

Siirto

Yhteystiedot

Seta-säätiö sr
c/o Seta ry
Pasilanraitio 5
00240 Helsinki
Y-tunnus: 1574980-7
teemu.halme@setasaatio.fi
Rahankeräyslupa: RA/2020/796